onsdag 1 april 2009

vårkänslor

hmpf..hade i går kväll tänkt få in en eller två skoluppgifter i tid, somnade vaknade till vid 23, vknade igen vid 02..klev upp och släcktte laporna och tog av mig kläderna vid 05 bara för att sova en liten stund innan klockan ringde; tja så går det när pojken gråter och vill hålla pappa i handen innan han somnar, han har blivit förkyld och då är inget speciellt kul.
Känner vårkänslorna spritta i min kropp, jag är arg och förbannad, förbannad på idioten som stört min vardag genom all skit han gjort (jag censurerar vad jag egentligen vill säga). Arg på samhället, jag är den lilla bittra trotten; helt klart. Fick en inbjudan i dag till att deltaga på demonstration för asylrätten på LÖRDAG kl13 i BODEN!!! Bäst f-n att du är där! Självklart ställer jag upp för människor, jag älskar människor i grund och botten. Det är Asylrörelsen Norbotten som arrangerar demon, så jag lär väl träffa gamla partikamrater, och nya.
jag har även fått erbjudande om att delta i Matteuskyrkans årliga uppsättning av påskspelen, för att spela Judas "Judas framställs oftast som kort och rödhårig, tänk att du får föråda Jesus tre gånger på samma dag" (A.) , kanske jag borde vara med :P
Har vart och handlat lite käk, bestämt att jag ska bjuda exfrun på palt i helgen, borde försöka göra klart lite grejer nu, har iofs kixat en affisch, mailat restaurangägare och lite annat arrangörsjobb; bara skola att fixa då..hm och boka toaletterna till Medeltidsdagar. Ikväll vill jag ringa några vänner, mjo det måste jag.
Fred, broderskap, socialism och nykterhet! /Raymond @ hemma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer som är kränkande eller på annat sätt verkar skadande på person eller grupp tas bort av Den bittre.