lördag 2 maj 2009

1:a Maj


"on the first of may, you see me waveing that red flag , I'm waveing that red flag right up in your face" /R -upcoming med the R.I.O.T.

Ja, hur bitter kan man vara med barnvagn? Jag, sonen och den SOCIALISTISKE vapendragaren tågade bakom S och V..jag ville hela tiden släpa lite extra för att visa ett litet avståndstagande trots enigheten som behövs. Vart leds på värmen under talen och ides inte vänta på internationalen. Bägge partierna hade kassa tal(det jag hörde) med total frånvaro av konkret politik, bara en massa jävla ord.. när jag gick iväg med sonen för att köpa något att dricka stannade jag upp lite vid KPs talare, utanför Swedbank ^^;..mycket bättre konkreta tal om bankerna, pengarna och ägandet. Socialist, ja visst, men jag är nog den smått sanne kommunisten ut i fingrarna, Nej jag hyllar inte Stalin men Marx, Engels, Lenin, Trotskij och Guevara..jäpp. Allmänna produktionsmedel ska vi ha, klasslöst samhälle med en arbetarestat.. "du kan kalla det utopi, du kan kalla det paradis, men det är en helt vanlig dag för en människa som jag"/Bob Hansson
Ja, så jag har varit smått solidarisk med olika delar av "Arbetarrörelsen", nu anser jag inte att Socialdemokraterna varit en del av denna sedan ett par decennier tillbaka, de svek arbetarna för länge sedan. Vänsterpartiet således, speciellt i Boden där de suttit med i alliansen tillsammans med borgar*******..ja.... Svek är dagens mat för arbetarna och arbetarrörelsen, men nästa år är det automatkarbin och bajonett som gäller; om inte folket fattar idiotin de släpat in i farstun. Den jävel som klagar över lågkonjunkturen eller arbetslöshet och röstade på högern förtjänar inget annat än en smäll över skallen, om inget annat funkar så kör vi gammal hederlig betingelse.
Sen måste jag ge extra ris till S-kvinnor som befäster gamla könsroller på ett vackert sätt, männen kan stå upp för saken och kvinnorna kan bjuda på fika längst bak.

En extra hälsning borde jag väl skicka till Manuela och muf:arna som verkligen visade hur moget moderaterna är. Frihet enligt er är 12 timmars arbetsdag, min frihet är 6 timmar och arbete åt alla. Frihet är inte den handel över gränserna som EU använt för att skapa ett än mer nerdrogat Europa och Sverige. Frihet är inte att äga en annan människa, eller att få bestämma vart i världen man ska hålla utsläppen, frihet är inte att blunda. Eran frihet är frihet till idioti och ni kommer inte att ha några vänner......och även vänner kan få nackskott; om man ligger till höger.

Ja nog med min militanta arga sida, kanske ett litet, litet uns av vett börjar trilla ner till den gamla arbetarrörelsen..kanske, kanske kan man trampa på dem så att de återfår den röda färgen på deras gråblå näsor, nu när de inser att det är dags att dra tungan ur nyliberalismens feta röv.

En solig sommarhälsning från det ljuva Norrland (som urholkats av söderns borgarpack)..
Proletärer i alla länder förena er!! Inte bara för kampen, för revolution!!
/Raymond

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer som är kränkande eller på annat sätt verkar skadande på person eller grupp tas bort av Den bittre.